2010/03/08

our lives begin to end the day we become silent about things that matter

Huh. Oon ollu koko päivän ihan über väsyny =( Johtuen siitä eilisestä kiljumisesta, valvomisesta ja noh itkemisestä. En nyt jaksa siitä keikasta sanoa muuta kun, että se oli aivan uskomattoman ihana! Pojat on livenä miljoonakertaa parempia kun CD:llä, mikä on musta aika harvinaista. Kaikki paikalla olleet voi varmasti vahvistaa tän :-DMulla oli tänää myös yhteishaku, ja pelkäsin, että ilmotan itteni vahingossa jonnekkin porokouluun koska olin niinku jo sanoin ihan nukuksissa. Tais se haku kuitenkin ihan oikeeseen osotteeseen mennä. Joten jos pääsen ykkösellä sisään, niin Kouvolan Lyseossa alotan ens syksynä! :-) Mutta, pitemmittä puheitta jatkan mun illan viettoa lakujäden kanssa.


En oo pitkään aikaa kysyny mitä teille kuuluu, joten: Mitä kuuluu? :-----)

6 comments:

Anonymous said...

Kun kerran kysyit, niin HYVÄÄ KUULUU! :) Kiitos kysymystä! Kesää odotellessa nää päivät vierii ;) Ite en yhtään tosta bändistä tykkää mut must on ihanaa et joku on niin innoissaan ! Ja kiva että oli kivaa :)

petra said...

-nanna - hyvä että kuuluu hyvää! :) Ihana, että joku sanoo tollee kivasti ettei tykkää Tokio Hotellista (olipa oudosti sanottu)!:D Yleensä on tottunu kuulemaan vaan sitä ainaista haukkumista :< Piristit kyllä mun päivää!

Oona said...

Hyvää kiitos muuten, mut kokeita tulossa :--(

petra said...

Oona - aai :-(

Anonymous said...

heey asut siis kouvolassa? : D

petra said...

Anonyymi - siellähän mie! =D