2010/03/12

can you feel the Heath?


Lainasin kirjastosta pari leffaa yks päivä. Katoin ton Yön Ritarin eilen, en sillä että oisin jotenkin batmanista kiinnostunut, vaan ihan puhtaasti Heath Ledgerin takia :-) Ja olihan se Joker ihan ylivoimasesti paras! Tänää ois sitten vuorossa toi P.S. Rakastan sinua! Toivottavasti se on hyvä ::)



Torstaina meijän saksantunnilla kävi saksalainen vaihto-oppilas vähän kertomassa Saksasta ja muusta. Olin ihan hirveen ylpee siitä että ymmärsin kokoajan mistä se puhu! Wuhu.



Ihana ku paistaa aurinko! :--) On jotenki heti paljon pirteempi ja ilosempi. Heräsin tänää ennen herätyskelloa mitä tapahtuu ehkä kerran vuodessa...Kesä tuleeeee, jes! Ja miten nopeesti noi lumet oikeen sulaa, koska eihän tässä oon nyt kun pari päivää paistellu ja tiet on jo osittain ihan sulia. Huuuuuu :-D En jaksa enää oottaa että pääsen Fuden kanssa kruisailemaan!
Ps. Tekis hirveesti mieli katella kaikkia kesävaatteita netistä. Mutta oon päättäny etten nyt vähään aikaa avaa yhtäkään nettivaatekauppaa...Mun rahapussista ei nimittäin löydy tällä hetkellä muuta kun viissenttisiä :-(

4 comments:

oona ja henna said...

voin kertoo, et toi ps i love you on joku niiiiiiin ihana elokuva, mut älyttömän surulliinkii !

Petra said...

oona ja henna - niiiii itkin ehkä silmät päästäni ku katoin sen! =(

laura said...

aaws toi ps. i love you ! ehkä maailman ihanin leffa !

Petra said...

laura - niiiiii! ::)