2011/03/04

don't call the doctor i don't need no medication i just need one more vacation

P2268997
P3049019
P3049002
P3049007
P3049010
P3049022
P3049026
oon nyt ihan huomaamattani pitäny pientä postaustaukoa, sorryt siitä! meillä hajos se iso mokkula ja jouduttiin ostaa noi dna-mokkulat jotka on ihan suoraan sanonko mistä...netti pätkii aika tiuhaan tahtiin ja yhteydet on älyhitaat! toivottavasti toi vähän tosta nopeentuu, mutjoo tällei mun hiihtis on menny:

lauantai-maanantai: olin sinillä yötä, laulettii singstaria, syötiin ihan liikaa, katottiin leffoja ja kuhan vaa pelleiltiin! olipas hauskaa :--D maantaina nukuin kotona parit päiväunet (valvominen aamu kaheksaan ei ehkä ollu kovin hyvä idea) ja niitten välissä kävin äitin ja lauran kanssa luistelemassa!
tiistai: lähettiin merin ja lauran kanssa lahteen. tosin se lähteminen kesti vähän aikaa koska meijän piti lisätä ensin lauran autoon lasinpesunestettä mikä osottautu kolmelle tytölle aika haastavaksi tehtäväksi :-D parin muun kommelluksen jälkee päästii kuitenki lahteen. illalla meri jäi vielä meille yöks.
keskiviikko: tosi tylsä päivä. lähettiin äitin ja lauran kanssa kotkaan lääkäriin = istuin tunnin autossa, tunnin sairaalassa ja vielä tunnin autossa. plääeh
torstai: lähetiin koko perheen kanssa aamusta heti ajamaan helsinkiin. vietettiin pari tuntia autokaupassa yhen tosi rasittavan automyyjän kanssa jonka jälkee lähettiin yhä meijän vanhalla autolla keskustaan ettimään kirppareita. käytiin fidassa ja uffin pienemmällä kirpparilla ja kun viimein löydettiin se uffin iso kirppari nii parkkipaikan löytyminen oliki sitte toinen homma...luovutettii ja lähettiin ikeaan :-D taidettii muuten kerätä parit oudot katseet ku ajettiin pari kertaa yksisuuntaista katua väärään suuntaan ja markku (mun isäpuoli) käveli sielä kadulla navigaattori kädessä...voin sanoa että siinä kohtaa vähän hävetti ku se navigaattorin käänny vasemmalle-ääni oikeen kaiku siellä :-D

tänää oon sitte siivonnu koko talon ja käyny mummolla teellä, illan otan tosi rennosti. toivottavasti huomiseks keksis taas jotain hauskaa =) mites teijän lomat on sujunnuu?

4 comments:

Meri said...

ompa kiva toi vaaterekki!! :-)

petra said...

meri - hihi kiitos! =)

ella said...

hahaha markku :---DDd

petra said...

ella - nonii :D:D