2010/01/05

stupid things, stupid things to do

Ihanaa, että huomenna on vapaapäivä! Vaikka koulua onki ollu vasta kaks päivää tuntuu että ois heti jo loman tarpeessa. Heti tuntuu, että alkaa stressaamaan kaikesta ja, että tekemistä ois ihan hirveesti. Huoh, joululomalla olisi pitäny lukea joku kirjakin, josta sitten pitäis pitää esitelmä äikässä :--( Nojoo, niinhän siinä kävi, että en sitä jaksanut lukea ja eilen sitten äkkiä valkkasin jonkun minkä osaan lähes ulkoa, toisin sanoen Houkutuksen :-D Mun surkeella arpaonnella olin satavarma, että joutuisin ensimmäisenä pitämään sen esitelmän, mutta kerrankin onni suosi ja pidän sen vasta perjantaina!


Pihalla on nykyään ihan hämärää kun tulee koulusta. Se on ärsyttävää, hyvä et näkee ollenkaan päivänvaloa...Ja on niin hirveen kylmäkin :( Sen takia päätinkin vetästä jotain xtra rentoa ja lämpöstä päälle ja nauttia siitä että huomenna ei tosiaan tarte herätä kello puoli seitsemän!Hihi, oli pakko pistää pupesta kuva, kun se söpöili kameralle =)
Huomenna ois tarkotus mennä porukalla (minä, Karoliina, Ella?, Jonttu ja Samu) Merille tekemään jotain hyvää syömistä ja harrastamaan ihan vaan hengailua :--)
Nyt soi: New Found Glory - Your biggest mistake

4 comments:

ella said...

tuii nuppe carlo

petra said...

ella - haha, nii =) ensin se oli vaa ihan tylsistyneenä mut heti ku se tajus että mul oli kamera ni se alko poseeraamaa :--D

Anonymous said...

Joku söpöin koira<3 Just kiva toi paita ja aaw noi tossut!

petra said...

-nanna - hihiii vooi kiitos! :--)