2010/01/10

i'm in the wrong place at the wrong time, always the last one in a long lineNyt alko ärsyttämään, nimittäin haluisin ihan hirveesti tilata H&M:ltä tommosen superihanan takin, mutta kun edellinenkään tilaus ei ole vielä tullut niin en taida viittiä :---( Nuuh.

Mutta nyt jos jotenkin onnistuisin/viitsisin tilata tuon, niin heittäkää ihmeessä mielipiteitä tuosta. En oo vielä päättänyt että JOS nyt kotiutan ton, että kumman värisen tilaisin. Toi tumma ois sinänsä ehkä helpompi, sopis paremmin muihin vaatteisiin, eikä lika näkyis niin helposti MUTTA toisaalta toi vaalee kitin värinen näyttää tossa kuvassa kyllä tosi kivalta ja tois vähän vaihtelua tohon perinteiseeen...

4 comments:

heidi'a said...

mä kannatan vaaleeta, vaikka musta oliski helpompi =) se vaan iski enemmän :--D mullekki on tällä viikolla tulossa hennesiltä paketti, can't wait!

petra said...

heidi'a - niimpä, ehkä se nyt sitte ois toi vaalee JOS sen saisin joskus tilattua :--D

Anonymous said...

Mäki etin vielä viikko sitten ton tyyppistä takkia! Meinasin tilata ton mutta en sitte tilannu ja OHO! P R I S M A S T A käveli vastaan aivan ihana ruskea, samantyylinen lämmin takki 40€! En ois voinu enempää hämmästyä tai olla ilonen :D Mut kyllä toi must kannattais tilata, vaaleena ois ihana! :) Ehkä sitten kun se vanha tilaus on tullu? :)

petra said...

-nanna - oo aika hyvin! Prismasta harvoin löytyy mitään, ainakaan mulle :-D Oon vielä ihan nyt hukassa ton värin kanssa, saa nähä sitten ku on sen tilauksen aika :--) Ja joo taidan oottaa siihen että se vanha on tullut ettei äiti raivostu...:--D