2010/01/04

so are you going to be my valentine? since you didn’t get me a fifty-cent box of candy, it’s the least you can doÄsken laitoin sitten H&M:n tilauksen menemään! Ikävä kyllä yks ruskea toppaliivi mitä oon hamunnu jo miljoona vuotta, oli tänään myyty loppuun :--( Tai oli siellä, jotain vääriä kokoja jäljellä. Onneksi noi liilat rakkauskenkulit oli vielä siellä! En tykkää oikeestaan liilasta yhtään missään, mutta noi..AH. Mulla on joku ihmeellinen rakkaussuhde tennareita kohtaan. En ikinä haluisi ostaa muullasia kenkiä ja pidän niitä aina kun on mahollista. Äitillä menee jo hermot ku en muita ostakkaan :D

Hmm, en tiiä oikeestaan mikä sai mut tilaamaan ton villapaijan :-D Ehkä se, että se näyttää niin lämpöseltä ja siinä sanottiin että se on ylisuuri malli ::) Toivottavasti toi on hyvä, koska en suuremmin miettinyt sen ostamista.

Tennarit 12,95 €
Villapaita 34,95 €

3 comments:

Anonymous said...

Noi H&M:n "massa tennarit" on kyllä maailman söpöimmät! aattelin ittekki tilata ne. Valkosina tosin, en ihan noin pirtsakan värisinä! <3 :D Laita sitten heti kuvaa kun tilaus saapuu!

henna said...

aw noi tennarit on just söpöt! (:

petra said...

-nanna - hihi! noi on kyllä aika söppänät :--)<3

henna - tsih =)