2011/10/06

je suis née en mille neuf cent quatre-vingt-quatorze

mun piti ihan kirjottaa muistilista tätä postausta varten, oon keräilly siihen asioita viikonaikana ku oottelin että saisin jotain kuvia mut se lista alko näyttää jo niin pitkältä et ajattelin tehä tän postauksen ihan weheartitin voimin :-) eli jos ei lukeminen kiinnosta ni skipatkaa suosiolla!

viime viikko oli ihan kauhee mut tää viikko oli sitte miljoonakertaa parempi! tulin ensin tosi iloseks siitä että sain mun vaatekaapin siivottua ja puolet vaatteista läks veks ja siitä se ylämäki sitte lähti. tiistaina lähettiin koulun kanssa helsinkii käymää parissa taidenäyttelyssä, oli ihan mielenkiintosta. etenki se osuus ku käytii vähän shoppailemassa ja ostin kaks kivaa paitaa ja kangaskassin! nyt oonki ilosesti rahaton. 
olin myöskin viime viiikolla olin tosi ärsyyntyny siitä että joutuisin tekemää enkun kokeen uusinnassa vasta syysloman jälkee, mut onneks tytti (jee sie!) hoiti asiat sillee että sain sen tehtyä jo eilen :-D tosin alko vähän epäilyttää jätinkö jonku sivun tekemättä ku siinä ei menny neljääkymmentä minuuttii kauempaa xd 
1317866213892194_large-horz
mitäs muuta. nii hei tänää oli ensimmäiset vanhojentanssiharkat ja oli toosi hauskaa :-D tosin olin ajatellu että katottais ekalla kerralla ehkä vaa jotain valssin perusaskeleita...ei onneks vaa alettii heti tekemään niitä tansseja...'nyt heittäkää se tyttö sisäpiiriin'...MITÄ!?! juu siinä tulee semmonen mukava loikka mikä ei suju multa ees sukkasiltaa ni todennäkösesti korkkarit jalassa murran oman tai jonku lähellä olevan jalan tms :-D ei mut oon nyt ihan intona ja en malta oottaa et ne tanssit olis jo!
5340317376_88f8b39ec1_z_large-horz
voiei mun listasta on vielä puolet jälellä... hmm ehkä tiivistän vähän. [1] meen lauantaina lappeenrantaan yhen kaverin tupareihin ja parin viikon päästä lontooseen jes [2] mun converset on hurjan likaset [3] leikin nettitohtoria ja uskon vakavissani että mulla on aivokasvain [4] rakastuin taas jonathan bennettiin (aaron mean girlsistä ja ryan haaksirikkohuijauksesta). täytyy sanoo että mun personal favourite on haaksirikkohuijaus. eikä siihen tiettykään vaikuta se että jonathan on siinä paljon enemmän ilman paitaa...eheh

5 comments:

Anonymous said...

jee mie! :):):) oon varmast kans skipannu yhen sivun siit kokeest ku olin niin nopsa?!?!
olipa kiva postaus! =)

petra said...

no siee ;);) haha kiitsa! ollaa varmaa siel uusinnas kuitenki jos ollaa vähän skippailtu sivui... XD

Anonymous said...

hehe no myö siel sit!! :D:D:D:: noooh jos nyt ei kuitenkaa... =D

Roosa said...

oi, sulla on just kiva blogi :)

petra said...

kiitos paljon! :-)