2011/08/12

DAY 2 - harrastukseni

P8111913
oon harrastanu kuvista tokalta luokalta asti, ja sain viimevuonna diplomin opintojen päätteeks. eli tänä syksynä en virallisesti enää jatka, mut oon ostanu kotii vähä kyniä ja luonnosvihkoja ni voin piirtää aina ku siltä tuntuu. kaikista eniten tykkään maalaamisesta, en millää vesiväreillä (hyi) vaan ihan kunnon akryyliväreillä kunnon taulukankaalle, ja ihmisten piirtämisestä. en kuitenkaa osaa piirtää ilman mallia joten etin aina koneelta tai lehistä kuvia joita sitte yritän saada ees jonkun näkösesti paperille. useimmiten mulle iskee aina yöllä kauhee piirustusvimma ja sitte yölampun valossa saatan piirtää jotain parikin tuntii koska ikinähän ei voi mitää jättää kesken...yöllä näyttää kaikki paljon paremmalta mut aamulla sitte...noh.
P8101898
teatteria oon harrastanu neljä vuotta ja parin viikon päästä käynnistyy viides. mulle tää päätös lähtee teatteriin tuli vähän yllättäen, mun sisko puhu mut ja merin ympäri sinä päivänä ku se teatteri alko :-D ja hyvä niin. en omasta mielestäni oo millään muotoo hyvä näyttelijä, mut siellä on vaan niin hauskaa! rakastan yli kaiken sitä teatterirakennusta ja se tunne ku seisoo verhoissa just ennen esityksen alkuu on parhautta. kuulee jo yleisön, sit valot sammu, kaikki hiljenee ja buum se on menoo. on outoo ajatella miltä se esitys näyttää yleisölle, koska niillä ei oo aavistustakaa mitä siel lavan takana oikeesti tapahtuu ku kaikki juoksee ees taas, vaatteet lentää missä sattuu, joku yrittää lukee kokeisii, joku ajelee potkulaudal, joku puhaltaa saippuakuplii, yks kiipeilee katos ja mitä ikinä mielee tulee :-D se ei todellakaa oo sitä mitä luulis...että kaikki oottaa hiljaa verhois ja kertaa vuorosanoi, ehei. viime vuonna meijän esitys oli veriruusut, joka kerto suomen sisällissodan naissotilaista. sitä ennen mun, meitsin, min kouvola, spoon river ja devising hair.
P8111914
näitten lisäks oon harrastanu virallisesti partioo ja kuoroa. sitte epävirallisesti oon harrastanu lasketteluu jostain kolme vuotiaasta asti. pari vuotta sitte vaihoin lautaa, mut se jäi aika lyhyee ku en oo päässy mihinkä laskemaa kunnolla ku toi mielakka ei oikeen houkuta...ens talvena sitte!

2 comments:

Oona said...

uuuu näytät olevan tosi hyvä piirtää ja maalaa! Olis kiva nähdä enemmän noita sun piirrustuksia ja maalauksia jos voisit tehä niistä jonkinäkösen postauksen olis hirmukiva!!!

petra said...

oona - kiitos paljon! :-) pitää katella jos joskus saisin aikaseks :D