2010/04/07

one hundred

1. Mun koko nimi on Petra Pauliina.
2. Oon ihan hulluna kaikkeen Englantiin liittyvään...
3. ....ja sen takia oon ihan ikionnellinen siitä että pääsen ens kesänä kolmeks viikoks Lontooseen, ja puhunkin siitä aika usein :-D
4. Ajattelen välillä englanniksi
5. Kuuntelen vähän kaikenlaista musaa, paitsi en teknoa ja örinäheviä. Mutta siis kaikki Miley Cyruksesta AC/DC:hen menee!
6. Loukkaannun verisesti siitä jos joku tulee mulle haukkumaan jotain bändiä, josta tykkään. Ei se sitten haittaa jos se haukkuja ei tiedä että tykkään siitä, mutta jos se tietää ja tulee silti haukkumaan ni alkaa kyl sappi kiehumaan! En vaan ymmärrä sitä.
7. Vielä enemmän ärsyynnyn kuitenkin siitä, että jos joku alkaa tykkäämään jostain vähän ei-niin-tunnetusta bändistä josta tykkään. Eli on ehkä kaikista turvallisinta olla vaan hiljaa tämmösistä asioista mun kanssa... ::D
8. Oon hyvä väittelemään ja oon yleensä aina oikeessa, ainakin omasta mielestäni.
9. Jotkut on jo saattanut huomata että mun huoneen yks seinä on lähes tulkoon tapetoitu julisteilla. Mulla onkin hirveitä ongelmia kun ei mahdu enään uusia julisteita, sillä mulle tulee huono omatunto jos en saa lempibändieni julisteita seinälle.
10. Hajotan aina kaikki mun kuulokkeet ja herätyskellot.
11. Rakastan kaikki hömppäpömppä disneyleffoja!
12. Ja nyt kun tuli puhetta disneystä: niin Disney Channel on mun ehdoton lempparikanava ja Radio Disney lemppariradiokanava!
13. Mulla on myös monia lempiohjelmia, joista niistäkin suurin osa on disneyltä, niitä on esim. OC, Pako, Hannah Montana, Wizards of Waverly place, Suite life on deck, Jonas, Sinkkuelämää, Salkkarit...ja ehkä miljoona muuta.
14. Itken lähes jokaisessa elokuvassa minkä katon. En vaan voi sille mitään.
15. Itken tosi harvoin surusta. Useimmiten itken sitä että joku asia on tosi ihana!
16. Vihaan Martti Suosaloa, Outi Mäenpäätä ja Minttu Mustakalliota. En oikeestaan tykkää kovin monestakaan suomalaisesta näyttelijästä.
17. Musta tuntuu, että en oo vielä kertonut tähän mennessä yhtäkään merkittävää asiaa itestäni. Oon tosi huono semmosessa.
18. Oon omasta mielestäni hauska :-D Mutta varmaan kaikki, ketkä ei kuulu siihen meijän ns. porukkaan ei varmaan ymmärrä yhtään mun juttuja.
19. En saa hirveen helposti uusia tuttavuuksia, eikä mulla kyllä oikeestaan oo tarvettakaan.
20. Mulla on mun mielestä maailman parhaat kamut, vaikka en varmaan ikinä oo sanonu sitä niille. Tui te pupet!
21. En oo koskaan tapellut mun kavereitten kanssa.
22. Ollaan järjestetty vuoden ajan noin parin kuukauden välein kesäpartyja (vaikka ois keskitalvi) meidän kavereiden kanssa. Ohjelmassa on singstaaria, syömistä, nauramista, riehumista, juoruilemista ja valvomista. Ne on oikeesti älyttömän kivoja iltoja.
23. Tuli tosta äskeilemistä mieleen, että en sanois itteäni juoruiliaksi vaikka aina kavereitten kesken juorutaan aina kaikesta ja kaikista, mutta se pysyy aina sen porukan sisällä niin ei sitä musta voi sanoa juoruumiseksi :-D
24. Oon ollut viisi kertaa ulkomailla; Kreetalla, Kyproksella, Lanzarotella, Ruotsissa ja Virossa.
25. Lentokoneessa on mun mielestä ihanaa. Se kohta, kun lennetään pilvien yläpuolella on paras.
26. En osaa lisätä Facebookkiin kuvia.
27. Mun lempivärit on punanen, valkonen ja musta. Vaatteissa ne on kyllä vähän eri.
28. Haluisin osata kuvata ja tykkäänkin kävellä toi järkkäri kaulassa koska se vaikuttaa niin ammattimaiselta.
29. Yks mun lempiblogeista on Marcus Ek, vaikka en ymmärräkkään pätkän vertaa Norjaa mutta sillä on niin siistejä kuvia ja se on niin sulonen että huh.
30. Muutettiin pari vuotta sitten pois Valkealan Kirkonkylältä, missä olin asunu noin 7 vuotta ja en todellakaan ois halunnut muuttaa koska tykkäsin meidän talosta ja siitä paikasta ja se oli lähellä kaikkia mun kavereita. Nykyään asutaan n. 13km päästä siitä talosta, keskellä metsää. Mutta on tää talo kyllä paljon hienompi. Vielä vuos sitte olisin ollut täysin valmis muuttamaan takasin kirkolle, mutta nyt ois jo vähän vaikeempaa jättää tää talo.
31. Meidän vanhempi koira, Carlo, halvaantui ehkä viis vuotta sitten. Oltiin jo viemässä sitä lopetettavaksi, mutta onneksi siellä sanottiin että puppe voi vielä parantua. Se varmaan kenkkaa koko lopun ikänsä, mutta se on silti parantunu hirmu hyvin!
32. Käytän ihan hirveesti sanoja: sika ja sikamainen.
33. Mun lempinumero on 12. Se on ollu mun lempinumero ehkä viitisen vuotta.
34. Mun mielestä maailman viisaimmat ihmiset on: Harry Potter ja Michael Scofield!
35. Ainiin voisin tähän väliin mainita, että vaikka mulla on hirveen monia lempibändejä, niin mulla on kolme lempibändiä: McFLY, Jonas Brothers ja Tokio Hotel.
36. Jauhan nyt taas tästä samasta asiasta, mutta tulipahan vaan mieleen, että vihaan sitä jos jotkut sanoo että hähää Bill Kaulitz on homo. Koska a) Bill on selvästi sanonut, että ei ole homo ja b) mitä sitten vaikka oliskin? Ei se vaikuttais mitenkään siihen paljonko tykkään Tokio Hotelista.
37. Tää alkaa käymään vähän turhanpäiväseksi...Yritän nyt keksiä jotain mielenkiintosta.
38. Multa on leikattu päästä luomi...Tää vaan käy mielenkiintosemmaks :--D
39. Oon harrastanut pienenä pari vuotta kuoroa, ehkä neljä vuotta tanssia ja varmaan kuusi vuotta partiota. Nykyään harrastan ööm kahdeksatta vuotta kuvista ja toista vuotta teatteria.
40. Meidän perheestä tehtiin kerran jouluna haastattelu lehteen. Se oli yllätys meille lapsille!
41. Mun perhe on aika iso. Siihen kuuluu: äiti, iskä, isäpuoli, äitipuoli, sisko, kolme siskopuolta ja neljä velipuolta, ja tietysti hauvat. Ainoastaan kaksi noista puolikkaista sisaruksista on biologisesti sukua.
42. Rakastan bensanhajua. Ja sitä semmosta hiekan ja ulkoilman tuoksua mikä on kesällä käsissä kun on ollut rannalla ja kaupungilla koko päivän.
43. Haluaisin käyttää kaikkia erilaisia legginssejä, mutta musta ne näyttää ihan makkarankuorilta mun jaloissa joten en oo vielä rohjennut käyttämään niitä missään kovin julkisilla paikoilla :-(
44. Nauran aina yksin kotona Fingerpori-sarjakuvalle.
45. Laulan paljon.
46. Haluisin olla bändissä. Tai en oikeestaan, koska haluisin olla poikabändissä jolloin mun tarvis olla poika, koska mun mielestä poikabändit on yksinkertasesti parempia :-D
47. On kiva olla tyttö.
48. Oon koukussa H&M:n 12,95€ tennareihin...
49. En osaa kuluttaa paljoa rahaa kerralla. Ostan aina pienissä osissa vaatteita ja muita.
50. Haluisin samanlaisen hiukset ku Mungolifen Annalla!
51. Mun mielestä koulussa on kivaa, paitsi aika monella tunnilla on välillä harvinaisen jäätävää.
52. En viittaa kovin usein, vaikka tietäisinkin vastauksen.
53. Miten musta tuntuu, että kirjotan kokoajan ihan kirjakielellä :-D
54. Mulla oli aikasemmin blogi nimeltä Why not, josta ei tullu kyllä yhtään mitään.
55. En sano melkein koskaan tai . Sanon useimmiten mie/miä tai sie/siä.
56. Ilmeilen aina. Ja mun ilmeet ei tosiaankaan oo mitään kovin kaunista katseltavaa. Ellallakin on sen koneella varmaan yks albumi kaikista mun hirveistä ilmeistä, joille se sitte yksikseen naureskelee :-(
57. Saan mun kielen silleen niinkun semmoseks niinkun äh. Että se menee sillee ryppyyn. Vähän kun aalto. Siis ylösalasylösalasylös.
58. Osaan myös liikuttaa mun kulmakarvoja eri tahtiin.
59. Puren mun kynsiä. Nyt ne on kuitenkin kasvanu vähän koska mulla oli tekokynnet.
60. Pelkään kaikkia maailman ötököitä. Hirveimpiä on ampparit, hämpit, yöperhoset ja muut perhoset. Ja jätti-itikat, hyi!
61. Pelkään myös pimeetä. Se on ahistavaa.
62. En varmaan voi koskaan asua yksin, koska pelkäisin kokoajan jotain.
63. Meen toivottavasti yläasteen jälkeen Kouvolan Lyseoon.
64. Oon suunnitellut että lukio jälkeen voisin lähteä vuodeksi vaihtoon jonnekkin. Vaikka usaan.
65. Oon itseasiassa suunnitellu hirveesti asioita kuten:
66. Haluisin sellaset Mamma Mia! -häät.
67. Haluisin kolme lasta, joista vanhin ois Eddie, toiseksi vanhin Lucas ja nuorin Evelyn.
68. Musta ois ihanaa asua sellasessa englantilaisessa talossa Lontoossa. Samanlaisessa kun niissä Dalmatialais-elokuvissa!
69. Haluisin jossain vaiheessa asua myös Los Angelesissa ja eläkepäiviä voisin viettää Kreikassa. Ei hassumpaa...
70. En tajua, sitä että miks joillekkin bloggareille on huomauteltu että kopioit esim. Annikaa. Oon luullu, että sen takia niitä asukuvia ja muita laitellaan, että ihmiset vois ottaa niistä ideoita yms!
71. Mun tulevaisuuden unelma-ammatti on julkkiskokki. Miten hienoo ois tehdä jotain kokkiohjelmaa, jossa matkustelisin ympäri maailmaa ja tekisin eri maiden ruokia!
72. Oon talvisin riippuvainen huulirasvasta.
73. En ole ikinä ollut kännissä. Pari kertaa oon ollut semmosessa pienessä hihihi-tilassa, ja sekin on tapahtunut kotona.
74. En tunne ketään kellä olis yhtä herkkä omatunto kun mulla. Esim. riparilla ja isosleireillä kaikki muut meni ihan rennosti toisten huoneisiin. Ja jos meidän huoneeseen tuli joku, en pystyny olemaan normaalisti vaan makasin hiljaa ja kuuntelin kokoajan jos käytävästä kuuluis jonkun askelia. Mun kaverit on kai jo tottunu siihen. Sanon sitä tunnetta hengenahdistukseksi. Ja se on tosi ärsyttävää!
75. Jos tiputan vahingossa vaikka karkin maahan, mun on pakko tiputtaa sille kaveri, ettei se toinen jäis yksin :-(
76. Oon ollut karkkilakossa viime elokuusta jouluaattoon, uudesta vuodesta pääsiäiseen ja nyt maanantaina alotin taas koulujen loppuun asti.
77. En voi ikinä jättää tota volyymipalkkia parittoman numeron kohdalle. Myöskään 50 ei kelpaa. Parhaita kohtia on 12,18, 24, 32, 38, 46 ja muut tollaset pehmeet luvut :D
78. Sain pankkikortin vasta tänä vuonna.
79. Mulla on kaksi skootteria Kymco ja Fude. Sain Fuden rippilahjaksi, mutta se hajoili kokoajan, joten ostettiin mulle Kymco viime kesän lopulla. Vihaan sitä. Se on niin hidas. Onneksi taidan saada rakkaan Fudeni takasin ::)
80. Oon ihan ihmetyksissä että teitä lukijoita on jo 17. Aina kun teitä tulee yksikin lisää huudan täällä suunnilleen hallelujaa :-D Ootte parhaita!
81. Jos jollain ei ole arpaonnea, niin se olen minä.
82. Musta ois kivaa aloittaa videoblogi tai tehdä välillä videopostauksia, mutta kuulostan niissä aina niin teennäiseltä että en oo kehdannut!
83. Oon hyvä päällystämään kirjoja ja vihkoja.
84. Oon huono melkein kaikessa urheilussa. Etenkin jalkapallossa.
85. Nauran oudosti.
86. Mun mielestä joulun pitäis olla erillinen vuodenaika.
87. Olin 7.3., kuten varmaan suurinosa teistä tietää, Tokio Hotelin keikalla. Ja se oli mun tähän astisen elämän ihaninhienoinparhainsöpöinmahtavin päivä. Mulle tulee vieläkin semmonen tunne mahaan, kun ajattelen sitä. En vieläkään oikeen usko, että se oli totta.
88. Tykkään käydä elokuvateattereissa ja järjestää leffailtoja.
89. Meillä on kotona poreamme.
90. Haluaisin järjestää joskus oikeen kunnon tyttöjen illan. You know, kasvonaamioita sun muita.
91. Osaan puhua suomen lisäksi englantia, saksaa ja ruotsia.
92. Mun mielestä äidinkieli on paljon vaikeempaa kuin englanti.
93. En ymmärrä yhtään fysiikka ja kemiaa. Enkä kovin paljon muitakaan reaaliaineita. Mutta silti saan niistä kaikista hyviä numeroita. En tajuu mikä siinä on, mutta oon kyllä ihan tyytyväinen siihen :-D
94. Oon ruvennu syömään kaurapuuroa. Se on tosi hyvää kun pistää siihen sekaan mummon tekemää omppuhilloa!
95. Keikka dvdeitä on ihana katella.
96. Haluaisin käyttää korkokenkiä, mutta näyttäisin todennäköisesti ihan hevoselta niissä. Sen takia tennarit onkin lähellä mun sydäntä.
97. Sanon tosi usein kiitos ja kuulemma ihan oudoissa tilanteissakin.
98. Vihaan mun varpaita, ja en sen takia tykkää olla liikkatunneilla ilman sukkia.
99. Tykkään omistaa cd-levyjä, vaikka en niitä ikinä kuuntelekkaan.
100. Oi, vika! En nyt tiedä oliko tässä mitään järkevää tai kiinnostavaa, mutta olipahan ainakin mulla tunniksi jotain tekemistä! Hihi heipsu puput!

Ps. Huomasin, että tuolla on pari kirjotusvirhettä, mutta näin laiskana en jaksa alkaa niitä korjailemaan! Sorryt.

2 comments:

alma said...

hihi munki täytyy tehä tää ! :---) luin nää kokonaa ohhoh ;) mut näit oli kiva lukee ja peeäs sä et kirjota mitenkään liina kirjakielel, vaan just hyvin ;)

petra said...

alma - tee vaan! :-) hihi, kiiitos! =)=)