2009/12/26

can't make it alive on my own

Sain äsken Ellalta oppitunnin, miten saan noi kuvat tänne isompina, kiitokset siitä :---)
Joten olihan se nyt pakko tulla käytönnössä kokeilemaan!

Ignoooratkaa ilme :-----) Liikun aina kotona tälläsissä tosi oudoissa asuyhdistelmissä, koska ne useimmiten on niiitä kaikista rennoimpia ja mukavimpia!



Kuvassa: Joululahjaksi saadut tossut Seppälästä, joita rakastan ihan täydellä sydämmellä :--D Ne on länpöset! Ja sain myös uuden yöpaijan, jonka alaosa on tuossa kuvassa myös. Joo, ne on noi pinkit leggaritsydeemit. En ehkä itse ois ostanu tollasia mut oikeestaan ne on tosi kivat! Niihin kuuluu semmonen musta pitkähkö Hello Kitty - paita, joka ei nyt kuvaan päässyt :):):) Ja totaaaa, pitää ehkä vielä vähän harjotella tota kuvan ottamista tolla ihanuudella...Puolustuksekseni (?) sanon kuitenki että oli aika hämärää :D
Nyt soi: Jonas Brothers - Sorry

4 comments:

Ella said...

heh otit opixesi

Petra said...

ella - kyyyyyl!

Anonymous said...

Oonki aloittaneena kans just miettiny miten ne saa että neuvoa saa antaa kiitos! :D

Petra said...

-nanna - hihi, ella opetti mulle sen miten ne saa tinypicin kautta laitettua ::) eli siis osoite on tinypic.com ja siihen valitaan se kuva minkä haluaa laittaa ja kooksi ella sano ton Message Boardin joka mullakin on just hyvän kokonen :--D sitten vaan Upload ja kun se on ladannu sen kopiot sen osotteen siitä Direct Link for Layouts kohdasta. Sen jälkeen meet siihen mistä nyt aina kuvat lisätään postaukseen ja liität sen osotteen siihen URL-osoite kohtaan ja sitten vaan lataat sen kuvan siihen :--) en nyt tiiä oliko tosta selityksestä mitään apua kun meni vähän epäselväksi D: