2013/06/29

the rules are all the same it's just a different game

howdyy! how y'all doing? mun kesään on tähän mennessä kuulunu töitä, auringonottoa, töitä, jätskiä, yks älykiva juhannus, töitä, töitä, auringonottoa ja vähän lisää jätskiä. ja töitä.

asiasta kukkaruukkuun! oon pidempään jo miettiny että ostan ittelleni jotku kunnon shampoot ja hoitsikat että saan tän tukan taas kuntoon. suunnitelma oli ostaa tigin s factor -tuotteita mut jostain syystä kun stockkalta niitä metsästin niin löyty vaan pikkupulloja noitten isojen pumppupullojen sijaan. sitten mulle tulikin vähän kiire ja puolijuosten matkalla ratikkaan nappasin tarjouksesta mukaan noi bed headin putelit. voi luoja oon rakastunu. se, että toimiiko noi tuotteet on vähän vielä epäselvää, on mun hiukset kyllä huomattavasti pehmeemmät mut se voi johtua myös tosta järvivedestä. ja tällä hetkellä se on muutenki vähän toissijainen asia, sillä se mikä noissa niin viehättää on se tuoksu. saatan monta kertaa päivässä avata hiukset ja nuuskia niitä, tuoksuu nimittäin sen verran hyvältä. kertoo kans jotain että mun päivän kohokohta on nykyään hiustenpesu....
IMG_5000
IMG_5001
IMG_5003
IMG_5005
lisäks tossa on parikuvaa lush-tuotteista joihin ollaan äitin kanssa vähän hullaannuttu. en ollu ennen edes tajunnu että noita löytyy suomesta, se helsingin liike kun on niin piilossa. mut siis joo jos ei joku ole tuttu noitten kanssa niin kyseessä on sellanen liike joka myy lähinnä kylpytuotteita ja rasvoja yms. jotka tuoksuu ihan älyttömän ihanilta nekin. tossa kuvassa on esimerkiksi pari kylpypalloa jotka viskataan veteen ja ne hajoaa sinne ja niistä tulee kuplia ja vaahtoa ja eri värejä ja joistain saattaa sisältä tulla esim kukkia tai muuta kivaa :-)

siijuu!

No comments: