2011/12/30

your life, your voice, your reason to be

voieii anteeks taas ku oon ollu tosi pitkää tosi hiljaa! en ees tajunnu et aikaa on menny näin paljon siitä ku viimeks postasin :o en oo ees kerenny kertomaa mun joulukuulumisia! joten alotetaas siitä. 
PC252853
olin jouluaaton iskällä ja siel oli semmoin hulina päällä et huh. voitte varmaan kuvitella ku semmoset kaks ja neljä vuotiaat ipanat saa lahjapaketit käsiisä. ollaa nimittäin katastrofilukemis :-D mut oli tosi hauskaa ja sain pari tosi kivaa lahjaa! en tiiä missä mun joulufiilis piileskeli mut hyvin selvisin ilman sitäki
PC252856
joulupäivänä tulin kotia ja vietettii kakkos-joulua kaikkien siskojen kera. lisää jouluruokaa ja lisää pakettei avattavaks :-D ei siinä mitään! pelattii illal semmosta peliä ku rappakalja (anobody ever heard??) ja se oli ihan älyttömän hauskaa, paras lautapeli koskaa!!
PC252859
nyt tän kuluneen viikon oonki sitte tyhjentäny noita suklaarasioita, ollu kavereitten kaa ja lorvaillu...joo tiedän koulu alkaa parin päivän päästä ja mun pitäis tehdä maantiedon tenttimistehtävät (krmmh aikaa on ollu pari kuukautta mutkun ei pysty), lukee kokeeseen ja tehä joku äikänjuttu mistä en muista yhtää mitää :-D noh kerkee sitä myöhemminki tollaisia murehtii! plus ella värjäs mun hiukset yks päivä vähän tummemmiks, jes tykkään :)
PC302876
huomenna on uudenvuoden aatto jes! onko mitään erityisiä suunnitelmia kellään, mulla ei! pitäkää hauskaa älkääkä ampuko tosianne, palaillaa sitte ens vuoden puolella kiitos hei ♥

7 comments:

Anonymous said...

oi ihanat noi hiukset! :)

petra said...

hihii kiitos paljon :>

Anonymous said...

oon kade, sul on niin ihanan pitkät hiukset:)

petra said...

hahah kiitos ;) tekis miel kyl välil vetää kaljuks ku noi on jossai tuhannes takus XD

Anonymous said...

kuka on sun lemppari one directionista? miks? :D koska otsikoista oletan sun tykkäävän kyseisestä bändistä ;)

petra said...
This comment has been removed by the author.
petra said...

ää hym ne on kyl kaikki niin hyviä! mut ehkä täl hetkellä louis (vaikka aluks en siitä kauheesti tykänny) ku sen ääni on niin älyhyvä ja seon niin hassu pikku ♥ ja no harry sitte jaetulla ykkössijalla! mut sit taas tykkään niallin äänestä hurjasti..ää vaikeeta! mut liam on se vähiten suosikki =)