2010/09/21

deuces!

iiks anteeks ku taas saatte vaa näitä tyhmiä wepikuvia... :(

moimoimoiii! tänää oli ältsin kiva päivä: koulu alko vasta kymmeneltä joten kerkesin jopa nukkua :-D ja sen lisäks illalla oli vielä teatteriharkat! Nii, hei nyt kaikki täällä päin olevat perjantaina kello 19 tai sunnuntaina kello 16 kattomaan mun meitsin min Kouvola, tää on nyt viimenen mahollisuus ;) Teatterin jälkee oon vaan lukenu (joo nii aivan yhm...) psykaa ja keksin äänittää kaikki ne tiivistelmät mpkolmoselle ni voin kuunnella niitä aina bussissa ja muuten!

ps huomenna pääsen seuraamaa jonkun matemaatikon luentoa iltapäivällä jossa se selittää kaikkea mistä en varmaan ymmärrä mitää, mutta pakkohan se on mennä kattomaan kerta tää kyseinen James Grimes on englantilainen!


pps katoin eilen enkun tehtävää varten sen karate kidin remaken ja oi että rakkaaaaautta! ainii ja mun sisko kerto että ne oli katellu koulussa jotain permisjuttuja missä se tukka ei kihartuis sieltä ihan ylhäältä eikä ne ei ois semmoset kasarikiharat niin jos pääsen niille sinne joksku koekaniiniksi ni ihan varmasti meen!!!

No comments: