2010/08/05

LONDON part 3
Okei noniii lupasin nyt kertoo vähän tarkemmin niistä aktiviteeteistä joita oli yleensä kaks per päivä. Päiväaktiviteetteihin kuulu kaikissa museoissa kiertelyä (booriiiiiiiiiiiing..) ja sitten esim. London Aquarium, Thames-risteily, Madame Tussaud's ja muuta hauskaa :-D Osa noista jutuista sisälty Fun/Explorer-Packiin eli niitä ei saanut ellei ollu ostanu noita paketteja. Ja ainiin yks aktiviteetti oli EF Lounge jossa oli yleensä pari ryhmää kerrallaan ja siellä sai käyä koneella ja pelata kaikkia pelejä (Wii Just Dance!!!!!) Ilta-aktiviteetit oli yleensä sellasia että liiderit ohjasti meidät jonnekkin esim Camden Towniin tai Covent Gardeniin ja siellä saatiin tehä mitä haluttiin. Välillä iltasin käytiin aktiviteettiryhmän kanssa syömässä yhessä ja muuten vaa vietettiin aikaan, se oli ältsin kivaa!

Viikonloppuna aktiviteetit oli vähän erilaisia, nimittäin eka ja toka lauantai oli varattu suurkaupunkivierailuille, ekana Brighton ja tokana Oxford, ja niissä meni melkein koko päivä. Vikana lauantaina meillä ei muistaakseni ollu oikeestaan mitään aktiviteettia, eli saatiin kierrellä missä haluttiin. Sunnuntait oli aina vapaata, tai ois pitäny mennä EF Areenalle urheilemaan mutta ei siellä varmaan kovin moni käyny :-D

Ainiiiiiiiin ja joka viikko oli järjestetty EF Discoja, joihin ei ollu kyl pakko mennä. Yks viikko oli EF Mega Party ja kerran oli myös EF White Party. Mut siis oli kivaa ja äh tahon takasin :):):)

2 comments:

Miia said...

ee, en tykkää yhtään kattella näitä teijän lontoo postuksiii...haluun vaan yhä enemmän ite tonne 8--D

petra said...

Miia - hihii, mieki haluisin tonne takas! ikävääää :-(